Srovnání Litoměřicka: Kde je teď nejvíc nových případů covidu?
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko – Rekordní přírůstek nově prokázaných nákaz virem způsobujícím onemocnění covid-19 zaznamenalo Ministerstvo zdravotnictví v Ústeckém kraji. Za úterý přibylo 1602 případů, nejvíce od začátku epidemie. Na Litoměřicku jde o 342 nových případů.

Jak jsou na tom jednotlivá města a obce v okresu Litoměřice? Přinášíme výběr z některých veřejně dostupných údajů. Začneme velkými městy.

Za úterý přibylo v Litoměřicích 76 nových případů. Z toho 3 nově nakažení jsou v rizikové věkové skupině nad 65 let. Správní obvod Litoměřice má proti covid-19 očkováno alespoň jednou dávkou celkem 62 % obyvatel.  

V Lovosicích za úterý přibylo 19 nových případů, dva z nakažených jsou v rizikové věkové skupině nad 65 let. Správní obvod Lovosice má očkováno alespoň jednou dávkou celkem 62 % obyvatel.

V Roudnici nad Labem za úterý přibylo 26 nových případů, v rizikové kategorii není ani jeden z nich. Štětí hlásí 20 nových případů, z toho jeden z nich spadá do ohrožené skupiny.

A jak je na tom Litoměřicko s aktuálními celkovými počty nemocných?

V Litoměřicích bylo k 22. listopadu celkem 513 osob prodělávajících onemocnění. V Lovosicích 133 a v Roudnici nad Labem 125. Ve Štětí se s nemocí vyrovnává dohromady 72 pacientů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru