Někomu vadí auta? V Roudnici řádil vandal, poničil několik vozidel
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Roudničtí policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který v ulici Švermova poškodil zaparkované vozidlo. Nezjištěným předmětem poškrábal lak karoserie auta. Oprava majitele bude stát nejméně 16 tisíc korun. Skutek je vyšetřován jako trestný čin poškození cizí věci.

Další oznámení o poničeném vozidle přijali z ulice Alej 17. listopadu. Majitel nechal vozidlo zaparkované na ulici, když k němu následně přišel, čekalo na něj nemilé překvapení. Kdosi na laku karoserie vozidla vyryl rýhy. Škoda je v tomto případě odhadnuta na více jak 20 tisíc korun.

"Po neznámém pachateli policisté pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. V případě dopadení a odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo propadnutí věci," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru