Muž se kvůli neopětované lásce posilnil alkoholem a poškrábal lak auta
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Policisté ve Štětí přijali oznámení o poničeném osobním vozidle, které bylo zaparkované na ulici před domem. Tehdy neznámý pachatel poškrábal nezjištěným předmětem lak karoserie vozidla téměř po celém obvodu. Škoda byla odhadnuta na cca 27 tisíc korun.

"Policisté na základě operativního šetření vypátrali muže, který se měl výše uvedeného jednání dopustit. Uvedl, že motiv jeho jednání je neopětovaná láska. Na výše uvedené jednání se posilnil alkoholem, k činu se doznal a lituje toho. Podezření z trestného činu poškození cizí věci si převzal v těchto dnech," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru