Zloděj krádežemi způsobil škodu za desítky tisíc. Tohle všechno nakradl
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřičtí kriminalisté sdělili obvinění pro trestné činy krádeže a poškození cizí věci devětadvacetiletému muži z Litoměřic. Ten měl na počátku měsíce května vniknout neuzamčenými dveřmi na chodbu bytového domu v centru Litoměřic, kde se měl zmocnit elektrického jízdního kola a akumulátorové pily.

Dále měl po přelezení oplocení vniknout do prostoru tržnice a zde po násilném překonání dveří do vnitřních prostor prodejen. Zde měl odcizit přenosný počítač a blíže nezjištěné množství banánů a zeleniny. V prostorách prodejny měl ještě nalezeným hasicím přístrojem znehodnotit zde uložené zboží. Na základě operativního šetření se podařilo dotyčného v krátké době vypátrat. Škoda je odhadována na několik desítek tisíc korun. Litoměřičan se k činu doznal a v případě soudem uznané viny mu hrozí až dvouleté vězení.

"Z odcizených věcí se podařilo zajistit elektrické jízdní kolo, které měl obviněný ukrýt v přírodním terénu a zamaskovat křovinami. Nalezl ho náhodný kolemjdoucí, jemuž bychom chtěli tímto poděkovat za jeho všímavost a spolupráci," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru