Mlžný stožár u tržnice je znovu v provozu
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Mlžný stožár poblíž Tržnice Felixe Holzmanna je po několika měsících znovu v provozu. Na podzim loňského roku do něj naboural nákladní vůz a zcela ho zničil. „Dodávka nového stožáru trvala velice dlouho, neboť je v současné době velký nedostatek železa,“ vysvětlil Pavel Gryndler, vedoucí odboru životního prostředí městského úřadu.

Součástí zařízení je nyní i nová úpravna vody, která reguluje její tvrdost. Tím bude zamezeno zanášení trysek. „Připomínáme občanům, že mlžný stožár slouží primárně ke snížení prašnosti, což se nám velice osvědčilo. Jeho hlavní činností tedy není osvěžování lidí, což si někteří stále myslí,“ upozornil Pavel Gryndler.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru