VIDEO: Žáci z roudnické školy obdivovali nejlepší dálniční techniku policistů
Ukázkový den techniky Policie ČR. Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Více než třísetkoňové BMW, nejsilnější Superb, motocykl a dodávka se speciálním vybavením. Žákům Střední odborné školy a Středního odborného učiliště Roudnice nad Labem se představila Policie České republiky se svojí silniční technikou.

Policisté jsou zde z toho důvodu, aby představili studentům, zvlášť automechanických oborů a autoklempířům, svoji techniku. Tu nejnovější, nejlepší, se kterou se můžeme potkat na dálnicích v České republice," vysvětluje ředitelka školy Helena Všetečková.

Žáci získali bližší informace o vozidlech, jejich vybavení či třeba o způsobu kontroly hmotnosti automobilů. Roudničtí žáci se dozvěděli více také o možnosti působení v řadách policistů po dokončení studia.

Zřizovatelem školy, která navázala před 23 lety na dlouhou historii učňovského školství v Roudnici nad Labem, je Ústecký kraj. Škola nabízí široké spektrum studijních a učebních oborů strojírenských, stavebních a oborů služeb.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=it4ovwo6uhg

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru