Malý chlapec plakal u autobusového nádraží, oba jeho rodiče byli opilí
Foto: MP Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Dne 26.10. 2022 ve večerních hodinách operační Městské policie Litoměřice zaregistroval městským kamerovým systémem plačícího asi pětiletého chlapce, který se pohyboval kolem stánku u autobusového nádraží v ulici Marie Pomocné.

Na místo byla vyslaná hlídka městské policie, která chlapce u stánku nalezla. V blízkosti chlapce se nacházela jeho zjevně podnapilá matka i podnapilý otec, který během kontroly několikrát upadl. Osoby byly dle dle §12/2a ze zák. 553/1991 Sb. ztotožněny.

Strážníci si na místo přivolali hlídku OO PČR Litoměřice, která provedla u matky pozitivní dechovou zkoušku s výsledkem 2,46 promile alkoholu v dechu a u otce 1,95 promile alkoholu v dechu. Dále byla na místo přivolána pracovnice odboru sociálně právní ochrany dětí, která po zhodnocení situace rozhodla o dočasném odejmutí a umístění chlapce do Klokánku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru