Kaufland má nejlepší řeznictví v republice u nás v kraji
Foto: Kaufland
Litoměřice

Ústí nad Labem - Kaufland v Ústí nad Labem obhájil své vítězství v Ústeckém kraji z loňského roku a získal titul Řeznicko-uzenářská prodejna 2022. V celostátní anketě pořádané Českým svazem zpracovatelů masa porotci ocenili pestrost a šíři sortimentu masa a uzenin, špičkovou kvalitu nabízených produktů a maximální zajištění hygieny a bezpečnosti.

„Porota hodnotila celou řadu parametrů prodeje masa, uzenin a masných výrobků. Moc nás těší, že ocenila nejen naši nabídku, ale například také odbornost a ochotu personálu,“ vyzdvihuje přednosti ústecké prodejny tisková mluvčí společnosti Renata Maierl.

Hlavní důraz v soutěži odborníci kladli zejména na celkovou organizaci a hygienu prodeje, odbornost personálu, šíři a rozmanitost sortimentu, vybavení prodejny a dodržování platných předpisů. Prodejna Kaufland v Ústí nad Labem-Klíše v Okružní ulici prvenství v soutěži obhájila i díky výrazné modernizaci před čtyřmi lety.

Zákazníci Kauflandu naleznou v pultech s masem i produkty z vlastního masozávodu obchodního řetězce. Ten díky spolupráci s nejlepšími dodavateli a také spojením tradičních řeznických postupů s nejmodernějšími technologiemi dodává do prodejen maso a masné výrobky prémiové kvality pod značkou K-Mistři od fochu z Modletic! „Díky vlastnímu masozávodu našim zákazníkům garantujeme plnou kontrolu nad kvalitou masa již od pečlivého výběru dodavatelů, přes vstupní procesy a postupy zpracování až po koncovou distribuci,“ říká Renata Maierl.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru