FOTO: Jeden mrtvý, další lidé jsou zranění. Toto byly vážné havárie v našem regionu
Smrtelná nehoda u Hostomic. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Ústecký kraj - Jeden mrtvý a několik zraněných osob. Takové jsou tragické následky havárií, které se v pátek staly na silnicích Ústeckého kraje. Hasiči zveřejnili snímky z nehod, které mohou být varováním pro ostatní řidiče před neopatrností, nepozorností či zbytečných riskováním.

Co se stalo? Jednotka ze stanice Chomutov zasahovala v pátek ve 12:27 hod. v Droužkovicích u dopravní nehody nákladního vozu, který vlivem nehody skončil na střeše. Při nehodě došlo ke zranění dvou osob. Jednu osobu hasiči vyprostili a předali do péče zdravotnické záchranné službě. Druhá osoba byla ošetřena na místě. Hasiči dále na místě provedli protipožární opatření a očištění komunikace od zeminy. Nehoda je v šetření Policie ČR.

edeniky 5117

Nehoda nákladního vozu na Chomutovsku. Foto: HZS Ústeckého kraje

Vážná nehoda s tragickými následky se stala v pátek krátce před půl jedenáctou dopoledne u Hostomic na silnici I/13. Osobní vůz se čelně střetl s kamionem. K nehodě došlo na silnici I/13 u Hostomic. Hasiči společně se záchranáři na místě události prováděli resuscitaci osoby, která cestovala v osobním voze. I přes veškerou snahu záchranářů a hasičů osoba svým zraněním podlehla.

Silnice I/13 mezi Bílinou a Teplicemi byla v době vyšetřování nehody uzavřena.

edeniky 5116

edeniky 5115

Smrtelná nehoda u Hostomic. Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru