Výstavba servisního centra uzavřela cyklostezku pro cyklisty i chodce
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Výstavba veřejného přístaviště se servisním centrem na břehu Labe dočasně uzavřela průjezd i průchod po cyklostezce. Objízdná trasa až do konce dubna vede ulicí Sladkovského.

Město žádá veřejnost, aby v zájmu vlastní bezpečnosti respektovala zábrany a upozornění zakazující vstup na staveniště. Pohyb mezi stroji, sypkým materiálem a opravovanou zdí může být velmi rizikový i v případě, že práce právě viditelně neprobíhají!

Firma Strabag Rail na spojovací schodiště dle domluvy instalovala provizorní řešení pro vedení kol. Doplněn byl i sjezd na konci tamějšího chodníku. Většina cyklistů opatření respektuje a pohyb v lokalitě zvládá bez větších komplikací. Na základě zpětné vazby občanů i dnešní kontroly však i přesto žádá o dodatečné úpravy (posunutí či rozšíření nájezdu, přidání vodící latě), které by dále zvýšily komfort jejich pohybu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru