UPOZORNĚNÍ: Na trati Postoloprty - Lovosice bude od pátku na několik dní výluka
Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Lounsko, Litoměřicko - Provozovatel dráhy, Správa železnic, s. o., informuje o plánované výluce na železniční trati 114 Postoloprty - Lovosice (a zpět), v období od 05. května 2023, 06:25 hod. do 10. května 2023, 17:00 hod.

Účelem této výluky je provozní údržba (výměna pražců) na trati ve vyloučeném úseku.

Dopravce České dráhy, a.s. proto musí přistoupit k následujícím opatřením:

  • Po dobu výluky budou všechny Os vlaky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou (NAD) v úseku Libochovice - Louny - Postoloprty (a zpět) a budou vedeny podle uvedeného Výlukového jízdního řádu.
  • První den výluky (05. května 2023) začíná zajištění NAD vlakem Os 6100 v úseku Libochovice – Postoloprty.
  • Poslední den výluky (10. května 2023) končí zajištění NAD vlakem Os 6113 v úseku Postoloprty – Libochovice a vlakem Os 6112 v úseku Libochovice – Postoloprty.

Upozornění:

U všech vlaků nebudou v úseku s náhradní autobusovou dopravou garantována služba uvedená v jízdním řádu tzn. "Vůz vhodný pro přepravu cestujících na vozíku", "Přeprava spoluzavazadel" a "Úschova během přepravy".
Přeprava kočárků bude možná pouze do vyčerpání kapacity autobusu náhradní dopravy.

Za případné komplikace způsobené výlukami se Správa železnic, s. o., předem omlouvá.

0405vyluka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru