Neviděli jste ženu na fotografiích? Pátrá po ní policie, od února se po ní slehla zem
Foto: Polizei Sachsen
Litoměřice

Ústecký kraj - V souvislosti s pátráním po pohřešované osobě žádají němečtí policisté o pomoc české sdělovací prostředky a širokou veřejnost.

Policisté z Policejního ředitelství v Chemnitz pátrají po pohřešované 40leté ženě z Aue-Bad Schlema (okresní město v německé spolkové zemi Sasko), která byla naposledy viděna v únoru letošního roku. Pohřešovaná je vysoká zhruba 160 cm, štíhlé až hubené postavy, vlasy červené barvy (střední délky) a v nose má piercing.

Informace k pohřešované naleznete na internetovém odkazu ZDE.

"Jakékoli informace o pohybu či pobytu pohřešované sdělte, prosím, na kterékoli policejní služebně, nebo na lince 158. Pátrání potrvá po dobu, kdy je osoba zveřejněna pod výše uvedeným internetovým odkazem rubriky. V případě, že osobu nenaleznete v databázi pohřešovaných osob pod výše uvedeným internetovým odkazem, je pátrání po osobě odvoláno," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru