Nahoře modro, dole něco málo přes dvacet. S počasím to vypadá slibně!
Jezero Most. Květen 2023. Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Ústecký kraj – Lotyši se radují z historického postupu do semifinále (bronz pro Lotyše, stříbro pro Kanaďany a zlato pro Američany?) a my se zase můžeme radovat z Very. Vera, jak ji pojmenovali Němci, je tlaková výše momentálně se středem nad Britskými ostrovy, která však expanduje na východ a zanedlouho si tak podmaní velkou část, ve skutečnosti většinu evropského vzdušného prostoru.

V tom českém se projeví prouděním spíše ze severních směrů, což je určitě dobrá zpráva pro všechny, kteří zrovna nemilují abnormální teplo, respektive silně letní až tropické teploty. Takže ještě jednou: silně letních až tropických teplot se v tuto chvíli opravdu obávat nemusíte. Vera nám dopřeje počasovou pohodičku.

26. května: Slunečno, lépe řečeno dopoledne a krátce po obědě přechodně až polojasno, jinak jasno. Maxima okolo 18 až 22 °C.

27. května: Slunečno, lépe řečeno cca mezi 11:00 až 17:00 až polojasno, ojediněle až oblačno, jinak ani mrak. Maxima okolo 18 až 22 °C.

28. května: Slunečno, lépe řečeno od půlnoci do půlnoci jasno, nad Krušnými horami možná až polojasno. Maxima okolo 19 až 23 °C.

29. května: Slunečno, lépe řečeno do oběda jasno, pak pravděpodobně trochu vysokých i nízkých oblaků. Maxima okolo 20 až 24 °C.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru