Opilá matka s dítětem se motala na Tyršově mostě, nadýchala skoro tři promile
Foto: MP Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Ve večerních hodinách oznámil na tísňovou linku Městské policie Litoměřice všímavý řidič, že se na Tyršově mostě pohybuje opilá žena s dítětem.

Hlídka na místě zjistila ženu, která se motala na chodníku a špatně artikulovala. Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která dechovou zkouškou mamince zjistila 2,72 promile alkoholu. Po této součinnosti hlídka Policie ČR odjela.

Jelikož žena nebyla z Litoměřic a strážníkům se nepodařilo zjistit jiné příbuzné, byla na místo přivolána pracovnice Odboru sociálně právní ochrany dětí. Během šetření pracovnice OSPODu se na místo dostavila příbuzná maminky, která si dítě i s maminkou převzala.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru