Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Mlékojedy - Krátce před 3. hodinou ranní v noci ze soboty na neděli byl na operační středisko nahlášeno požár v obci Mlékojedy u Litoměřic. Při příjezdu prvních jednotek na místo události se ukázalo, že se jedná o větší objekt, ve kterém se nachází autoservis. Operační středisko na místo vyslalo celkem 6 jednotek požární ochrany a vyhlásilo 2. stupeň požárního poplachu.

V dílně se nacházelo několik dodávek, zásah komplikovala přítomnost sedmi velkých propanbutanových lahví. Hasiči dostali plameny pod kontrolu pomocí tří "C" proudů, propanbutanové láhve se jim podařilo ochladit a vynést ven. Při průzkumu vedlejší haly nalezli psa, později ho předali městské policii. Po dohašení skrytých ohnisek ve stropu nahlásil velitel zásahu v 6:00 h likvidaci požáru.

Jednotky požární ochrany se postupně vrátily na základny. Jednotka SDH obce Terezín zůstala na místě a do ranních prováděla dohled na požářišti. V neděli dopoledne bude probíhat vyšetřování příčin požáru. Škoda způsobená požárem přesahuje jeden milion korun.

U události zasahovaly jednotky: CHS Litoměřice, HS Lovosice, JSDHO obcí: Terezín, Brozany nad Ohří, Polepy a Prackovice nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru