Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Vrbice - Ve středu krátce před šestou hodinou ráno se stala dopravní nehoda u obce Vrbice na Litoměřicku. Srazila se tam dvě auta.

"Dnes v 5 hodin 55 minut jsme na lince 158 přijali oznámení o dopravní nehodě u obce Vrbice, kde při střetu dvou vozidel utrpěly dvě osoby blíže nespecifikovatelné zranění. Komunikace je nyní průjezdná," řekla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

"Dvě osoby s podezřením na středně vážná zranění byly převezeny do roudnické nemocnice," uvedl mluvčí záchranky Prokop Voleník.

Podle policejního Centra dopravních informací na místě zasahovaly všechny složky IZS. Záchranáři varují řidiče, aby jezdilli opatrně. Prší a silnice jsou kluzké.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru