Foto: Eva Břeňová
Litoměřice

Litoměřice - V uvolněné a přátelské atmosféře se v úterý na radnici v kanceláři starosty Radka Löwyho neslo přijetí Stanislava Přibyla, který se oficiálně stane 3. března 21. biskupem litoměřickým. Nový biskup se zajímal o současný i budoucí rozvoj města a jakým směrem by se mohla ubírat vzájemná spolupráce, aby byla užitečná především pro obyvatele Litoměřic.

Slavnostní intronizace, tedy ceremonie, při níž bude oficiálně uveden do úřadu, se uskuteční 2. března v katedrále sv. Štěpána. Očekáván je příjezd stovek hostů. Událost má vysílat televize Noe. Před katedrálou bude umístěna velkoplošná obrazovka, aby i zájemci z řad veřejnosti viděli, jak slavnostní ceremoniál uvnitř katedrály probíhá.

Text a foto: Eva Břeňová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru