Foto: Policie ČR
Litoměřice

V rámci projektu Chraň sebe a svůj majetek realizuje v průběhu roku Policie ČR ve spolupráci s městy preventivní akce zaměřené na starší občany. Tentokrát se preventivní beseda se zaměřením na nekalé praktiky podvodníků v kyberprostoru konala v lovosickém Kulturním centru Lovoš.

Více jak 100 účastníků přednášky se dozvědělo, jak si počínat aby předcházeli rizikovým situacím a jak se mohou bránit atakům kyberzločinců. Informovala o tom Pavla Kofrová, mluvčí Policie ČR Ústeckého kraje. Účastníci akce podle ní byli upozorněni především na to, aby si chránili své osobní údaje, hesla či kódy. Mluvčí dále upozornila, že pokud se lidé setkají s podvodným jednáním, aby neváhali kontaktovat Policii ČR a také banku. Včasné kroky ještě mohou zvrátit ztrátu peněz. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru