Ilustrační foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřice - Vyšetřovatel litoměřické policie obvinil dvaatřicetiletého muže z trestných činů nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, porušování domovní svobody a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Litoměřičan měl nejméně od března do konce roku 2023 prodávat pervitin a marihuanu.

Drogy měl prodávat ve více než desítkách případů osobám z řad toxikomanů na předem domluvených místech v Litoměřicích. Na své konto si připsal také opakované násilné vniknutí do bytu panelového domu v Litoměřicích, kam měl vstoupit i přes nesouhlas poškozených, které měl verbálně napadat a poté na jejich výzvy odejít. Dále měl v podzimních měsících roku 2023 řídit osobní motorové vozidlo a to i přesto, že měl vysloven platný zákaz činnosti spočívající v podobě řízení všech motorových vozidel.

"V případě soudem uznané viny, hrozí obviněnému až pětiletý trest odnětí svobody. Návrhu na vazební stíhání soud vyhověl," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru