Foto: Policie ČR
Litoměřice

Mělník - 28. března se v kryté plavecké hale v Mělníku konalo policejní mistrovství ČR v plavání a záchranném plavání. Mistrovství se zúčastnila také plavecká výprava z našeho Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje, která přivezla celou řadu medailí.

Nejúspěšnější členkou výpravy byla por. Klára Baumruk, která soutěžila v pěti disciplínách, z nichž 3x zvítězila (50m a 100m prsa a 25+25m záchranné plavání) a 2x skončila na stříbrné pozici (50m a 100m znak). 

Nejlepším plavcem byl prap. Petr Růžička, který zvítězil v obou disciplínách, ve kterých nastoupil (50m a 100m prsa). Perličkou bylo, že Petra přijela podpořit i jeho rodina s měsíčním synem, který ho doprovodil i na stupně vítězů.

Další úspěšnou členkou výpravy byla prap. Michaela Kokšálová, která zvítězila v disciplíně 100m volný způsob a 2x skončila stříbrná (50m volný způsob a 25+25m záchranné plavání).

Posledním medailistou z našeho kraje byl prap. Jan Wainer, stříbrný z disciplíny 400m volný způsob a 2x bronzový (100m volný způsob a 100m znak).

"Všem medailistům gratulujeme a děkujeme za úspěšnou reprezentaci našeho krajského ředitelství," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru