Foto: Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz
Litoměřice

Litoměřicko - Úklidové akce kolem revírů na severu Čech stále probíhají. O minulém víkendu uklidili rybáři z Místní skupiny Doksany (MO Litoměřice) pravý břeh řeky Ohře v úseku Doksany – Dolánky, kde odstranili množství rozličného odpadu, včetně pneumatik, skla, skeletu staré lednice, různých plastů, plechovek a plechů.

Odpad byl zlikvidován ve spolupráci s Povodí Ohře, s.p. Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz děkuje všem účastníkům podobných akcí, i těm, kteří se úklidu u revírů věnují individuálně. Zároveň připomíná, že se blíží úklid největšího revíru, kterým je ÚN Nechranice, ten proběhne 27. 4. (sraz v 8:00 na návsi obce Poláky).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru