Běž za snem.
Litoměřice

Skupina ORLEN Unipetrol zve na druhý ročník nadačního běhu ve sportovním areálu Benedikt v Mostě. Běh je určen pro všechny věkové kategorie a je otevřený jak zkušenějším, tak zcela začínajícím běžcům. 

Vedle příjemného dne plného sportovních aktivit a zábavy účastníci pomohou také na dobrou věc. Celá výše výtěžku ze startovného bude darována prostřednictvím Nadace ORLEN Unipetrol na podporu osob, které se nachází v tíživé životní či zdravotní situaci a na podporu handicapovaných sportovců. Běh je pořádán ve spolupráci s agenturou Cesta za snem a statutárním městem Most.

Informace k Nadačnímu běhu

Běžci se mohou zúčastnit hlavního závodu na 6 km ve třech okruzích okolo Benediktu, případně mohou běžet s rodinou či přáteli štafetu 3 x 2 km. Na své si přijdou i děti, pro které bude připraven běh přibližně na 200 metrů v oploceném prostoru.

Účastníci se mohou těšit na bohatý program, během kterého se budou moci při autogramiádě setkat s hráči HC Verva Litvínov a maskotem Vervákem, užít si hry pro děti i dospělé či vyzkoušet lukostřelbu, discgolf, rozcvičku a jógu s MultiSportem i trenažery. Děti se mohou těšit také na malování na obličej.

Program akce v amfiteátru sportovního areálu Benedikt Most začíná od 14 hodin. Dětský běh odstartuje v 16 hodin a hlavní závody v 17:30. 

Všichni účastníci si ze dne spolu se zážitky odnesou také pamětní medaili.

Registrace budou spuštěny 1. května 2024 na portálu Stopnito.cz.

Přijďte si užít příjemný den plný sportovních aktivit a zábavy a zároveň pomozte dobré věci.

Těšíme se na vaši účast!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru