Den otevřených dveří Domu dětí a mládeže Rozmarýn představil zájmové kroužky dětem i rodičům
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Žonglování, minecraft friends, graffity ateliér, ale i klasika jako keramika nebo mažoretky - to je jen zlomek zájmových kroužků, které nabízí Dům dětí a mládeže Rozmarýn. Některé z nich představil na svém dni otevřených dveří v Jiráskových sadech.

Následně spustil Rozmarýn přihlašování do kroužků, které lze nově provést i on-line registrací. V týdnu od 11. do 15. září se budou konat informativní schůzky k jednotlivým kroužkům, jejich termíny jsou zveřejněny na webových stránkách www.ddmrozmaryn.cz.

0809rozmaryn2

Zdroj: www.litomerice.cz

"Pravidelnou činnost zájmových útvarů zahájíme v týdnu od 18. září v termínech průběžně zveřejňovaných u jednotlivých kroužků," doplnila ředitelka DDM Rozmarýn Zuzana Bendová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru