Čížkovice - Dvě vozidla se střetla v pátek ráno u Čížkovic na Lovosicku. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Jeden z nich byl naložen do vrtulníku a druhý do sanitky. Silnice byla po dobu zásahu neprůjezdná.

Ranní nehoda na železničním přejezdu na Žatecku. Byla jedním z tří vážných střetů v Ústeckém kraji v pátek dopoledne. Foto: Michal Hrdlička / HZS Ústeckého kraje

"Hasiči spolupracovali se Zdravotnickou záchrannou službou a uklidili vozovku. Silnice byla zprůjezdněna kyvadlově," uvedl k události mluvčí hasičů v kraji Lukáš Marvan.

Vrtulník Letecké záchranné služby v pátek zasahoval i u další nehody, k té došlo na Teplicku. Na linku tísňového volání byla v 8.45 oznámena dopravní nehoda osobního auta jeden kilometr za Teplicemi ve směru na Dubí. V autě byl zaklíněný zraněný člověk. Hasiči zraněného člověka z havarovaného auta vyprostili a předali zdravotníkům.Ráno se také střel osobní automobil s vlakem. K havárii došlo na Žatecku. I tam pomáhali hasiči. Při nehodě bili zraněni tři lidé z automobilu. Ve vlakové soupravě nebyl nikdo zraněn. "Podle předběžného šetření nerespektoval řidič vozidla  (44. ročník) jedoucí od Kadaně na Žatec výstražné zařízení a z boku narazil do projíždějícího rychlíku na trati Most - Plzeň. Při nehodě utrpěl řidič osobního automobilu lehčí újmu na zdraví, stejně tak i další dva spolucestující (45. a 47. ročník) a rychlou záchrannou službou byli přepraveni do nemocnice k ošetření (poté by měli být propuštěni)," uvedla mluvčí lounských policistů Jaromíra Střelcová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru