Litoměřice – Dům kultury a hrad v Litoměřicích bude patřit ve dnech 17. – 18. dubna milovníkům vína. V jeho prostorách proběhne již 13. ročník výstavy Vinařské Litoměřice 2015, která je mezinárodní prodejní a soutěžní výstavou vín a odborných prezentací.

Soutěž vín.  Zdroj: www.ortopedicke-centrum.cz
První den výstavy (pátek 17. 4. 2015) v 15:00 hod. se koná slavnostní zahájení a následně v 17:00 hod. slavnostní ceremoniál s předáním ocenění vítězům soutěže.

Druhý den výstavy (sobota 18. 4. 2015) bude probíhat odborný seminář "Víno a zdraví", zde přednesou odborníci z řad lékařů svoje poznatky vlivů vína na lidský organizmus. Doprovodný program "Víno a pokrmy" bude probíhat po celý den. K dobré náladě bude po oba dny hrát cimbálová muzika Slovácko mladší s Jožkou Šmukařem.

Výstavě Vinařské Litoměřice každoročně předchází soutěž vín. Do této soutěže bylo letos přihlášeno celkem 595 soutěžních vzorků, které splňovaly podmínky statutu soutěže. V soutěži bylo uděleno 88 zlatých medailí, 89 stříbrných medailí a také byla udělena cena Championa výstavy vín a dalších 16 hlavních ocenění.

Na výstavě budete moci ochutnat nejen tato nejvýše ohodnocená vína, ale také spoustu dalších vín u více než padesáti vystavovatelů.

Soutěž vín.  Zdroj: www.ortopedicke-centrum.cz

Soutěž vín.  Zdroj: www.ortopedicke-centrum.cz

Soutěž vín.  Zdroj: www.ortopedicke-centrum.cz

Soutěž vín.  Zdroj: www.ortopedicke-centrum.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru