Litoměřice - Druhý ročník kampaně „Místa v Litoměřicích přátelská rodině" začíná již 1. května. Počínaje dnešním dnem si zájemci mohou v knihovně vyzvedávat informační brožury se startovacími kartami.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Rodiče s dětmi se i letos mohou těšit na téměř tři desítky akcí, které pro ně připravili členové „Skupiny komunitního plánování sociálních služeb pro rodinu, děti a mládež" spolu s dalšími partnery v rámci kampaně 30 dní pro neziskový sektor.

Ve dnech 1. května až 18. října neziskové organizace poskytující sociální služby a služby související připraví prezentaci svých činností formou soutěží, dnů otevřených dveří a dalších aktivit. „Těšit se můžete například na hudební pořady, výlet s knihovnou, tvořivé workshopy, festival věnovaný Africe, zábavná cvičení a také na cyklistický etapový závod na novém dopravním hřišti," jmenovala některé z aktivit Denisa Dobešová z Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích. Tou první je hned 1. května pohádkové dopoledne se Sváťou, které začíná v 10 hodin v parku Václava Havla.
Startovací karty je nutné po ukončení kampaně odevzdat v knihovně nejpozději do 26. října. Aktivní rodiny získají za účast v kampani drobné ceny.

„Loni se do kampaně zapojilo 15 organizací, které připravily 19 akcí, jichž se zúčastnilo 83 rodin," připomněla Zora Čuchalová, předsedkyně skupiny komunitního plánování sociálních služeb pro rodinu, děti a mládež.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru