Podbořany - Počasí letos velmi přálo krajské soutěži v požárním sportu, která se konala ve ve středu  na stadionu Tatran v Podbořanech. Kteří hasiči jsou nejlepší? Kterému okresu se tentokrát dařilo méně?

Soutěž v požárním sportu v Podbořanech. Foto: HZS ÚK

"Všechny disciplíny: běh na 100m s překážkami, výstup do 4. patra cvičné věže, štafeta i požární útok se velmi vydařily. Utkala se družstva hasičů ze všech sedmi územních odborů HZS Ústeckého kraje," uvedl mluvčí hasičů v kraji Lukáš Marvan. Zvítězílo družstvo Územního odboru Teplice. Druzí skončili borci z územního odboru Litoměřice. Třetí byl Územní odbor Most. Vítězové dostali poháry a hodnotné věcné dary.

Pořádí na dalších místech:

  • 4. Územní odbor Žatec
  • 5. Územní odbor Děčín
  • 6. Územní odbor Ústí nad Labem
  • 7. Územní odbor Chomutov

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru