Bořislav - Tragická ranní dopravní nehoda má již druhou oběť. Při střetu dvou osobních automobilů na silnici číslo 8 u obce Bořislav zemřeli v neděli po sedmé hodině ranní oba řidiči ve věku 31 a 52 let. Havarovaná auta následně skončila v příkopu na střeše. Potvrdila to krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. 

Řidič Mercedesu pravděpodobně nezvládl řízení pravotočivou zatáčkou a s vozem dostal smyk a následně se převrátil a vjel do protisměru a narazil přitom do protijedoucího osobního auta Renault. Obě vozidla pak skončila mimo vozovku v příkopě na střeše. 

Na místě zasahují stále složky Integrovaného záchranného sytému a policisté předpokládají, že silnice z Lovosic na Teplice bude uzavřená minimálně ještě do nedělního pravého poledne. 

Policisté odklánějí kamiony přes Lovosice na Ústí nad Labem a osobní doprava je vedena přes obec Žim. "Uzavřen zůstává také kruhový objezd u Bystřan," uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru