Za týrání zvířat hrozí šestadvacetileté ženě z Lovosicka až dvouletý trest
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosicko - Odnětí svobody až na dvě léta hrozí šestadvacetileté ženě z Lovosicka, která zanedbávala péči o své dva psy. Z šetření policie vyplynulo, že chovatelka křížence psa větší rasy, jej dlouhodobě týrala.

Psa po dobu několika týdnů až měsíců silně omezovala ve výživě a v pohybu. Ve spolupráci se státní veterinární správou byl umístěn do útulku Psí domov Řepnice.

"Dále v měsíci říjnu měla po několik dní týrat křížence psa menšího vzrůstu, kterého rovněž omezovala ve výživě a napájení, což mělo za následek pohublost a strádání zvířete. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování počátkem tohoto týdne sdělil dotyčné podezření z trestného činu týrání zvířat," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru