V supermarketech kradl hlavně alkohol, na kontě má 11 krádeží. Teď mu hrozí tříletý trest
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Až tříleté vězení hrozí třicetiletému muži z Teplicka, který „nakupoval“ alkohol bez placení. V průběhu uplynulého roku si na své konto připsal 11 případů krádeží alkoholu v nákupních centrech na Litoměřicku, Ústecku, Teplicku a také v Chomutově.

Lahve s alkoholem ukládal do nákupního košíku popř. do batohu po odstranění bezpečnostních kloboučků a poté prošel prostorem pokladen bez placení. Celkem se mu takto podařilo odcizit více než 130 lahví tvrdého alkoholu. Větší část odcizeného zboží se podařilo zajistit.

"Výše uvedeného jednání se dopustil přesto, že byl za obdobný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzen a potrestán. V uplynulých dnech si recidivista převzal obvinění pro trestný čin krádeže," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru