Na autobusovém nádraží v Lovosicích probíhají dokončovací práce. V provozu bude od 22. prosince
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Za 14 dní bude nové autobusové nádraží slavnostně uvedeno do provozu. Poslední práce v tuto chvíli finišují. První autobusy na nové zastávky začnou jezdit v pátek 22. prosince od 12 hodin. Do 12 hodin budou autobusy odjíždět z provizorních zastávek v Žižkově ulici.

Slavnostní otevření autobusového nádraží se uskuteční od 11 hodin. Pásku k novému „autobusáku“ slavnostně přestřihne Pan starosta spolu s dalšími hosty. Rekonstrukce trvala 6 měsíců, zahájena byla 19. června. Autorem projektu je projekční kancelář Valbek s.r.o z Ústí nad Labem a realizaci zajistila společnost Chládek & Tintěra a.s. Litoměřice.

Investiční akce město nakonec vyjde zhruba na 23 mil. korun, z čehož až 18 mil. korun poskytne Evropská unie a státní rozpočet. Projekt „Revitalizace autobusového nádraží Lovosice“ je financovaný z Evropského fondu pro regionální rozvoj a státního rozpočtu ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru