Litoměřice, Česká republika - Na pozoru by se měli mít muži i z Litoměřicka, pokud se setkali se sedmadvacetiletou prostitutkou z Hradce Králové, které na internetu vystupovala pod nickem Niki69 a nabízela sexuální hrátky, ačkoli věděla, že je HIV pozitivní.

Policisté nyní žádají všechny muže, kteří s ní měli nechráněný styk, aby se jim ozvali. Je totiž pravděpodobné, že je nakazila a oni dál šíří tuto smrtelnou chorobu.

Internetovým inzerátem tak lákala "Niky69" své klienty na nejrůznější sexuální praktiky. Z průběhu dosavadního vyšetřování je zřejmé, že žena své sexuální služby nabízela zájemcům na internetovém portálu www.amateri.cz (případně .com). Nabízela výstavní postavu a diskrétnost. Žena je nemocná již čtyři roky.

"Podle svých slov mohla měsíčně „obsloužit" zhruba dvacet zákazníků. Policistům se do současné doby podařilo zkontaktovat pouze 30 mužů, z nichž se pouhých 9 přiznalo, že se ženou pohlavní styk skutečně měli," uvedla policejní mluvčí Lenka Burýšková.

Foto: Policie ČR

Podle odhadů policistů měla až sedm set různých mužů.

Žena je nyní obviněná z pokusu těžkého ublížení na zdraví a šíření nakažlivé nemocí. Hrozí ji za to až dvanáct let vězení. Soudce prostitutku poslal do vazby.

Pokud jste využili sexuálních služeb 27 leté ženy v Hradci Králové a okolí - konrétně v lesíku u Hradce Králové, kontaktujte ve vlastním zájmu Policii ČR na linku 158 nebo osobně na jakoukoliv policejní služebnu. Policisté zaručují poškozeným diskrétnost.

Pokud muži neabsolvují lékařské vyšetření, ohrožují nejenom svoje zdraví a život, ale i zdraví a život svého bezprostředního okolí!  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru