Žena prodávala po internetu kolo, zájemce z ní podvodem vytáhl 60 tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Poškozená žena zveřejnila na internetových stránkách inzerát na prodej horského jízdního kola za 30 tisíc korun. Na inzerát reagoval neznámý zájemce s tím, že k realizaci platby je nutné zaplatit předem dopravu, pojištění a další služby.

"Tyto poplatky ve výši 60 tisíc korun uhradila poškozená na bankovní účet v cizině. Po zaplacení poplatků se již neznámý zájemce neozval, bicykl si nekoupil a poplatky ženě nebyly vráceny. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu. Po neznámém pachateli policisté pátrají," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru