Ústecký kraj - Spolehlivého parťáka v podobě Volkswagenu Caddy si nyní můžete pronajmout na dva roky. Za minimální poplatek získáte čtyři kola, na která se můžete spolehnout. Tato speciální nabídka je pro vás nachystána pouze v autosalonech Horejsek.

1808VW Caddy 035

Možná jste se rozhodli začít s podnikáním. Nebo již máte zajetý business, ale chybí vám vůz s dostatečným prostorem, takový, který vás nikde nenechá. Ale zároveň se vám teď nehodí investovat jednorázově vysokou sumu. Přesně v tom případě si můžete na dva roky pronajmout Volkswagen Caddy. Vaše náklady budou minimální a rozhodně se vám vrátí. Za 2 roky si jen vyberete nový vůz.

Nebo pro vaši rodinu potřebujete prostor, který vám prostě osobní automobil nepřináší? Třeba kvůli oblíbeným aktivním dovoleným se spoustou zavazadel, koníčku a kroužku náročnému na vybavení, nebo jen protože máte rádi dost místa. I pro vás je řešením Volkswagen Caddy. Představte si příští cestu na dovolenou, kde se na sebe nebudete mačkat ani nic nechávat doma. Už žádné sklápění sedaček, ale jen pohodlí a hlavně bezpečnost.

Speciální akce 2 roky mimořádně spokojen vám přináší pouze Auto Horejsek. Zastavte se v showroomu, se vším vám zde poradí zkušení prodejci a prohlédněte si Volkswagen Caddy, který může po dva roky zdobit vaši garáž. Po ukončení pronájmu vůz jednoduše vyměníte za nový. Buďte zkrátka mimořádně spokojeni!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru