Roudnice nad Labem - na oficiálních stránkách města vyšla tisková zpráva, která má upozornit občany města na možnost odkládání velkoobjemových kontejnerů. Přistaveny budou od pátku 11. listopadu do neděle 13. listopadu v lokalitě Na Čihadlech, konkrétně v prostoru ulice Za Rozhlednou.

0911kontejner
Velkoobjemové kontejnery v Roudnici nad Labem

Do velkoobjemových kontejnerů lze odkládat pouze ty odpady, pro které je tato služba určena. Město žádá občany o dodržování pravidel pro třídění odpadů, a aby do kontejnerů odkládali pouze určený odpad. Odpady není povoleno odkládat mimo kontejner, a to ani v případě, kdy už je plný. Kontejnery je také zakázáno používat k odkládání odpadů z podnikatelské činnosti.

Je možné do nich vkládat pouze objemný odpad, např. starý nábytek, podlahové krytiny, zrcadla, staré sportovní náčiní, textil, apod.

Do kontejnerů naopak nepatří nebezpečné odpady, barvy, elektrospotřebiče (vč. ledniček, mrazáků, monitorů, televizorů apod.), pneumatiky, stavební odpad.

Tyto složky odpadu mohou občané s trvalým bydlištěm v Roudnici nad Labem předat bezplatně do sběrných dvorů - Hostěraz a výkupny Kovošrotu Group CZ,a.s. Více informací o sběrných dvorech je na webových stránkách města http://www.roudnicenl.cz/urad/životní prostředí/vše o odpadech .

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru