Litoměřice - V Litoměřicích proběhla bezpečnostní akce zaměřená na kontrolu podávání alkoholu nezletilým i na užívání omamných a psychotropních látek. Akce proběhla od pátečních 23 hodin do soboty do 4 hodin ráno.

0612kontroly

Ilustrační foto: Michal Hrdlička

Do akce bylo zapojeno několik desítek policistů a policejní psovod se služebním psem. Kontrola byla provedena v restauračních zařízeních a měla samozřejmě i preventivní charakter s cílem snižovat dostupnost tabákových výrobků, alkoholu a jiných návykových látek a tak předcházet jejich užívání a s tím spojených rizik v nejvíce ohrožené sociální skupině, kterou mládež je.

"Policisté zkontrolovali několik desítek osob mladších 18 let a u třinácti kontrolovaných bylo zjištěno požití alkoholu. Nyní probíhá dokumentování zjištěného protiprávního jednání. Není vyloučeno, že do konce tohoto roku proběhnou v našem okrese další obdobné akce," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru