Litoměřice - Trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta hrozí 29leté ženě z Litoměřic, která se obohacovala na úkor druhých. V období několika měsíců roku 2015 prostřednictvím bazarových stránek na internetové síti nabízela zboží s cílem získat finanční prostředky pro svou potřebu.

1212internet

Ilustrační foto

Po předestření smyšlené legendy o tom, že může prostřednictvím další osoby obstarat levné zboží ze zahraničí, nabízela zboží i přesto že věděla, že žádného takového dodavatele nemá. Od zájemců o nabízené zboží si nechala vždy finanční prostředky předem uhradit, ale zboží nedodala a přestala s nimi komunikovat.

"Jednalo se o různé ošacení, bytové zboží a doplňky apod. Od více než 40 poškozených tak získala více než 35 tisíc korun. Obvinění pro trestný čin podvodu si dotyčná převzala v těchto dnech. Trestní stíhání je vedeno na svobodě," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Nakupování po internetu je u nás stále oblíbenější. Lákají nižší ceny téměř všech druhů zboží v porovnání s nákupem v kamenném obchodě a možnost rychlého srovnání zboží a získání informací o tomto zboží na stránkách obchodů. Nezanedbatelná je i úspora času a možnost nakupovat v jakoukoli denní či noční dobu.

Když na stránce internetového obchodu nenajdete identifikační údaje prodejce (obchodní jméno, adresu, e-mail a telefon), nákupní řád, obchodní a reklamační podmínky, doporučujeme hledat jiného dodavatele požadovaného zboží.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru