Ústí nad Labem - Policie pokračuje v pátrání po nezvěstné školačce Míše Patricii Muzikářové z Ústí nad Labem. Nyní zveřejnila její krátké video ze sociálních sítí.

Policisté také vzhledem k úzké spolupráci se saskou policií využili nabídku německého kolegy z Policejního ředitelství Zwickau, který přijel se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání osob. "Následně německý kolega se psem společně s našimi policisty již po několikáté prošel okolí místa bydliště pohřešované Míši. Informace, které tato spolupráce přinesla, budeme vyhodnocovat," sdělila mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Od čtvrtka trojnásobně vzrostl počet poznatků, které veřejnost volá na speciálně zřízené call centrum na lince 158 nebo posílá mailem. "Každým poznatkem se kriminalisté zabývají a vyhodnocují je z hlediska míry věrohodnosti," dodala policistka.

2101misa

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru