Lovosice - Policisté žádají spoluobčany o pomoc při pátrání po dvou ženách, které jsou podezřelé z krádeže. Spolupachatelky, které zachytily bezpečnostní kamery teplického supermarketu, se 25. ledna 2017 před jedenáctou hodinou pokusily ženě, která si vybírala zboží v sekci mléčných výrobků, odcizit věci z kabelky, což se jim ale nepodařilo.

2702kradez

Podezřelé ženy. Foto: Policie ČR

"V souvislosti s tímto případem policisté potřebují ustanovit totožnost poškozené ženy s blond vlasy oblečené v tmavém kabátu, křížem přes rameno měla pověšenou červenou kabelku, kterou se podezřelé pokusily okrást, aby mohla by v dané věci podat svědectví," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Jedna z neúspěšných zlodějek pak po několika minutách odcizila další ženě z kabelky peněženku s doklady, platebními kartami a finanční hotovostí.

Ještě týž den kolem půl třetí odpoledne se měly podezřelé ženy dopustit další krádeže, tentokrát v Lovosicích.

"V souvislosti s těmito případy policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po ženách, které jsou podezřelé ze spáchání přečinů krádeže ve stadiu pokusu, krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," dodal policista.

Video

Popis pachatelek

První podezřelá má delší vlasy odbarvené na blond, v době spáchání činu česané do drdolu a byla oblečená do tmavého kabátu s kapucí lemovanou kožešinou, kolem krku měla šálu, na nohou tmavě modré rifle a černé boty s bílým lemováním podrážky.

Druhá podezřelá má černé vlasy učesané do culíku, na sobě měla černou bundu s kapucí a bílým zipem, světle modré rifle a černé kozačky, přes rameno měla pověšenou tašku černé barvy.

Jakékoliv informace k totožnosti, nebo výskytu podezřelých žen, je možné sdělit na Obvodní oddělení Policie ČR v Trnovanech, nebo na linku 158.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru