Ústecký kraj - V aktuální výzvě bude možné žádat o dotace na výměnu zastaralých zdrojů tepla s ručním přikládáním v rodinných domech za kotle umožňující spalovat pouze biomasu nebo na instalaci tepelného čerpadla. Jiné nové zdroje tepla nejsou v této 2. výzvě Ústeckého kraje podporovány. Příjem žádostí začne 3. dubna a krajský úřad je bude přijímat až do 30. června 2017, tedy v případě, že nebude alokace vyčerpána ještě před tímto termínem.

2802dotace

Ilustrační foto

Pro tento program je alokováno minimálně 18,8 milionu korun. Částka bude ještě navýšena o nevyčerpané finanční prostředky z 1. výzvy Ústeckého kraje, která probíhala v loňském roce. Maximální výše způsobilých výdajů je stanovena ve výši 150 000 Kč. Bližší informace najdete už teď na webových stránkách www.kr-ustecky.cz (sekce Dotace a granty – Kotlíková dotace).

Žádost o dotaci včetně příloh lze podat v jednom podepsaném originále v českém jazyce pouze osobně v úředních hodinách na podatelně Krajského úřadu Ústeckého kraje.

Jde o 4. výzvu vyhlášenou Ústeckým krajem. V minulých letech V minulých letech šlo na výměnu kotlů celkem 210 milionů korun. Na podzim letošního roku by měla být vyhlášena další výzva ve spolupráci s MŽP, kde bude možné žádat opět o dotace na všechny typy zdrojů tepla.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru