Štětí - V uplynulých dnech navštívil nákupní centrum ve Štětí jeden místní recidivista. Do kalhot si schoval tři šišky salámu a prošel pokladnou bez placení. Potom byl ale zastaven pracovníkem ostrahy, kterého odstrčil a dal se na útěk. Štěstí mu ale moc nepřálo, při běhu mu vypadla peněženka s veškerými osobními doklady.

0203zlodej

Ilustrační foto

Pro policisty pak nebylo těžké výtečníka vypátrat. "Ukázalo se, že 26letý recidivista se dopustil výše uvedeného jednání, ačkoliv byl za obdobnou trestnou činnost v posledních třech letech pravomocně odsouzen a potrestán. Poté si převzal další záznam o sdělení podezření pro trestný čin krádeže a v případě soudem uznané viny mu za krádež salámů hrozí až tříleté vězení," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru