Ilustrační foto
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V polovině tohoto týdne oslovil jedenaosmdesátiletého muže z Roudnice nad Labem neznámý muž s nabídkou prodeje dřeva na topení. Důvěřivý senior pozval muže k sobě domů na návštěvu a společně vyhlíželi přepravce, který měl údajně dřevo přivézt.

"Neznámý muž využil nestřeženého okamžiku a nepozorovaně se zmocnil peněz, které měl senior na dřevo připravené. Poté uvedl, že se jde podívat, zda už dřevo nevezou a již se nevrátil. Po jeho odchodu zjistil senior, že byl okraden. V peněžence mu chybělo 9 tisíc korun. Po neznámém pachateli policisté intenzivně pátrají," dodala Pavla Kofrová, mluvčí litoměřické policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru