Elektromobil. Foto: město Lovosice
Elektromobil. Foto: město Lovosice
Litoměřice

Lovosice – Město zakoupilo dva elektromobily pro technické služby města. Jedná se o multikáru na svoz košového odpadu a sklápěč, který bude určený na údržbu zeleně.

Do města by měly dorazit zhruba do deseti týdnů. Již teď je ale možné ve městě ekologické vozidlo potkat. Jedná se o zápůjčku do doby dodání multikár.

„Zakoupili jsme akumulátorové komunální vozidla značky ET 20 CITY, a to sklápěč a vozidlo na sběr odpadu s nosností 1,5 tuny. Vozidla doplní vozový park naší příspěvkové organizace Technické služby města Lovosice. Jsme rádi, že tímto způsobem můžeme pomoci životnímu prostředí," uvedl Milan Dian, starosta města.

Město za multikáry zaplatilo 1,6 milionu korun.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru