Kriminalisté objasnili vloupání do chalupy na Úštěcku. Muži do ní vnikli střešním oknem
Ilustrační foto
Litoměřice

Úštěcko - Litoměřickým kriminalistům se podařilo objasnit vloupání do chalupy na Úštěcku, ke kterému došlo na sklonku uplynulého roku. Na základě operativního šetření byli vypátráni dva muži ve věku 49let a 47let a následně obviněni pro trestné činy krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.

"Do rekreačního objektu vnikli po překonání oplocení a rozbití střešního okna. Z chalupy poté odcizili televizor a různé nářadí za téměř 20 tisíc korun. Další škodu přesahující 8 tisíc korun způsobili poškozením objektu. Oba muži se uvedeného jednání dopustili i přesto, že byli v posledních třech letech za majetkovou trestnou činnost pravomocně odsouzeni a potrestáni," uvedla k případu mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru