Roudnice nad Labem nabídne pozemky pro výstavbu nových rodinných domů
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Zastupitelstvo města Roudnice nad Labem na svém středečním veřejném zasedání schválilo návrh na vyhlášení výběrového řízení na prodej stavebních pozemků v lokalitě Štěpárna. Zájemcům se tak otevírá možnost výstavby až deseti rodinných domů v historickém centru města.

Dle usnesení Rady města 667/2017 byl vypracován geometrický plán, na jehož základě vzniklo v lokalitě Štěpárna deset stavebních pozemků určených pro výstavbu rodinných domů. S ohledem na prodeje městských pozemků v nedávné minulosti, byla schválena minimální nabídková cena ve výši 1.000,- Kč/m2. Povinností kupujících především bude vystavět na pozemku řadový rodinný dům, zajistit pro něj přidělení čísla popisného a toto městu doložit nejpozději do 5 let od uzavření smlouvy o prodeji.

Bližší informace o pozemcích s detailními podmínkami účasti budou zveřejněny na úřední desce. Lokalitu si již nyní můžete společně s místostarostou Ing. Františkem Padělkem prohlédnout v reportáži MIS: https://www.roudnicenl.cz/mesto/televize-mis/video/m2kjubMwvdY

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru