Osud muže mířícího na sebe nožem mu nebyl lhostejný. Policista mu nejspíš zachránil život
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Osud druhých není lhostejný policistovi z litoměřického oddělení PČR, který zachránil muže snažícího si vzít život. Policista v době svého volna projížděl litoměřickou ulicí Na Valech, kdy uviděl staršího muže držícího v ruce nůž, kterým mířil sám na sebe.

Po zaparkování svého vozidla policista přistoupil k tomuto muži a snažil se ho uklidnit, neboť hrozilo nebezpečí, že poraní sám sebe případně další zde přítomné osoby. Naštěstí se podařilo policistovi nůž muži včas odebrat a dále jej uklidňoval až do příjezdu záchranářů, kteří si nezraněného muže převzali do své péče.

"Díky včasnému zásahu se pravděpodobně policistovi podařilo zabránit neštěstí a patří mu za to velké poděkování," dodala policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru