Svítilnu si schoval pod oblečení, ostraha ho ale zadržela. V minulosti byl už trestán
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Až tříleté vězení hrozí sedmatřicetiletému muži z Litoměřic, který odcizil v obchodě svítilnu. Krádeže se dopustil v prodejní době. Zboží rozbalil a vyhodil originální obal, uschoval zboží do svých svršků a prošel pokladnami bez placení.

Byl však zastaven pracovníkem prodejny, který přivolal hlídku policistů. Ti následně zjistili, že se jedná o známou firmu.

"Dotyčný muž byl v posledních třech letech pravomocně odsouzen a potrestán za obdobnou trestnou činnost. Ještě téhož dne si převzal sdělení podezření pro trestný čin krádeže. Vyšetřování podezřelého probíhá na svobodě," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru