Litoměřice zprovoznily bezplatnou službu UtilityReport, pomůže hlavně stavebníkům
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice vychází vstříc stavebníkům. V rámci zkvalitňování služeb zprovoznilo veřejnosti tento týden bezplatnou službu UtilityReport. Umožňuje elektronicky hromadně odeslat žádost o vyjádření k existenci inženýrských sítí jednotlivým správcům, čímž výrazně zjednodušuje agendu s tím spojenou.

Všem dotčeným správcům inženýrských sítí systém vygeneruje žádost a vybraným správcům rovnou elektronicky odešle. Žádosti jsou v souladu s platnou legislativou a obsahují veškeré informace potřebné pro vyjádření stanoviska správce.

„Služba je dostupná pro stavební úřady z Litoměřic, Štětí a Úštěku. Jsme první úřad v Ústeckém kraji, kdo ji nabízí nejenom pro své občany, ale i pro občany celého našeho regionu ORP (správní obvod obce s rozšířenou působností),“ uvedl tajemník Městského úřadu v Litoměřicích Milan Čigáš.

Služba je dostupná třemi způsoby:

  • www.litomerice.cz - na stránkách města v pravém sloupci - nabídka Utility Report
  • https://cz.mawis.eu/orp-litomerice/ - na stránkách provozovatele služby
  • https://cz.mawis.eu/mesta - výběrem ze zapojených měst - ORP Litoměřice

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru