V linkovém autobusu z Prahy se na odpočívadle u Lovosic našly drogy
Drogy byly v červené sportovní tašce. Foto: Celní správa
Litoměřice

Ústecký kraj – Drogy, konkrétně sáček s marihuanou, objevili celníci v zavazadle u cestujícího v linkovém autobusu z Prahy do Teplic. Konopí vyčenichal služební pes.

Hlídka celníků autobus zastavila minulý pátek na dálnici D8 u Lovosic. Při kontrolách zavazadel v hromadných dopravních prostředcích celníci nasazují služební psy, kteří neomylně poznají pach cigaret, střeliva či omamných a psychotropních látek. „Fenka Rita škrábáním označila v zavazadlovém prostoru červenou sportovní tašku. K vlastnictví zavazadla se přihlásil muž z Teplic. Celníci v tašce nalezli plastovou dózu a v ní sáček s látkou rostlinného původu o hmotnosti 22,7 gramů a dvě cigarety s obsahem marihuany. Zkouška orientačním narkotestem už jen přítomnost drogy potvrdila," uvedl k zásahu mluvčí celníků Jiří Nejedlý.

Celníci případ zdokumentovali a dvaačtyřicetiletého muže, podezřelého ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, předali i s nalezenou marihuanou přivolané hlídce dálniční policie.

0106busdrogy1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru