Výsledky dopravní akce: Policisté zjistili 16 přestupků, udělili pokuty za více než 7 tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - V úterý proběhla na Litoměřicku krajská dopravně bezpečnostní akce zaměřená na dodržování pravidel silničního provozu. Tentokrát se policisté více zaměřili na technický stav vozidel a také na kontrolu autobusové a nákladní přepravy.

Během akce policisté zastavili 29 vozidel a zaevidovali 16 přestupků. Celkem byly uděleny blokové pokuty ve výši 7 100 korun.

"Během kontrol bylo zjištěno 8 vozidel nacházejících se v nevyhovujícím technickém stavu, 5 hříšníků bylo nepřipoutáno za jízdy bezpečnostními pásy a čtyři řidiči nákladních vozidel porušovali dodržování bezpečnostních přestávek a denní doby řízení. V ostatních případech se jednalo např. o chybějící doklady či jiné porušení zákona. Závažnějším jednáním jednoho z řidičů se bude dále ve správním řízení zabývat příslušný úřad. Obdobné akce budou pokračovat také v příštích dnech," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru